Aktiviteter

Faste aktiviteter

Der foregår en række faste aktiviteter i klubben, som er:

 

Mandag kl. 18-22: Shadowrun (fyldt)

Tirsdag kl. 18-22: To hold Dungeons & Dragons 5e (D&D) (fyldt)

Onsdag kl. 18-22: Dungeons & Dragons 5e (D&D) (fyldt)

Torsdag kl. 18-22: Figurmaling og Warhammer 40K. Brætspil i lige uger. Dungeons & Dragons 5e (D&D) i ulige uger (fyldt).

Fredag: Ikke faste hold.

Lørdag: Ikke faste hold.

Søndag: Ikke faste hold.

 

Medlemmerne mødes ofte i weekenden og på andre tidspunkter for at spille og hygge. Det aftales ofte i foreningens private Facebook gruppe, f.eks. om der nogen, der har lyst til at spille Magic the Gathering denne dag eller om der er nogen, der vil give en introduktion i Warhammer 40K.

 

Sådan foregår det:

  • Figurmaling: Man møder op med sine figurer og malegrej. Ingen tilmelding nødvendig. Det foregår uformelt og folk er flinke til at hjælpe med tips og tricks.

 

  • Brætspil: Det foregår uformelt og der spilles, det man bliver enige om. Ingen tilmelding nødvendig. Klubben har enkelte spil til rådighed og ellers tager medlemmerne de spil med som man har lyst til at spille.

 

  • Warhammer 40K: Har du en hær, så tag den gerne med. Man kan også aftale med et medlem at få et introduktionsspil med et medlem, for at se det an.

 

  • Dungeons & Dragons og andre pen n paper rollespil: Der spilles på faste hold og det er op til det enkelte hold om der er plads til flere spillere. De nuværende hold er alle længerevarende kampagner – den ældste har spillet siden 2016. Da alle tilgængelige gamemastere er fuldt optaget i eksisterende rollespil, så tilbydes der ikke D&D Adventures League eller andre åbne rollespil, hvor man kan møde op og få en prøvespil.

 

Få et prøvespil


Har du aldrig prøvet Dungeons & Dragons og vil du gerne se hvordan det foregår, så er du velkommen til at møde og op se på.

 

Find et hold


Hvis du gerne vil spille rollespil, men mangler et hold, så kontakt os, så

vi kan finde et hold, der spiller det, som interesserer dig. 


Er der ikke plads på et af de eksisterende hold, så skriver vi dig på venteliste. Når der er nok spillere til et nyt hold, så starter vi et mere.


Start et hold

Har du dit eget hold og mangler et godt miljø at spille i, så kontakt os så vi kan aftale de nærmere detaljer om en fast plads.

 

Der er altid mangel på Gamemaster / Dungeonmaster/ Spilledere. Har du erfaring som GM, så er der ret sikkert spillere til dit hold.

 

Live rollespil


Hvis du søger Live Rollespil i Randers, så kan Den Glemte Legion være det rigtige sted for dig. Initiativet i Randers laver ikke live rollespil.